< terug naar het nieuws overzicht

Crowdfundingcampagne voor Kindpark Boekel in de lucht en sponsoring in volle gang!

BOEKEL Twee weken geleden is de online crowdfundingcampagne gelanceerd waarmee het voor iedereen in Boekel en omgeving mogelijk is om een eigen bijdrage te doneren voor de realisatie van het schoolplein. Na een mooie toezegging van onder andere Schoolpleinen van de Toekomst, NSGK, Jantje Beton en Steunwelzijnszorg die een aanvulling zijn op het reeds gereserveerde budget van Gemeente Boekel en de schoolbesturen GOO en SAAM, worden inwoners van Boekel uitgenodigd een bijdrage te doen voor Kindpark Boekel. De crowdfundingcampagne is met name bedoeld voor realisatie van de moestuin, los spelmateriaal en markering op het plein.

 

Kindpark Boekel wordt DÉ ontmoetingsplek van Boekel!

Een groene en rijke leeromgeving vol van uitdagende speelmogelijkheden! Dat is wat wij willen in Kindpark Boekel. Samen kunnen wij een droom voor Boekel realiseren: een echt Kindpark (voor jong en oud). Onze wensen zijn een moestuin om in te leren en te ontmoeten, natuurlijk spelen, een trapveld en een ontmoetingsplek.

Deze gedeelde buitenruimte van Kindcentrum Octopus, OBS Uilenspiegel en Kindcentrum de Regenboog, zal op schooldagen als schoolplein en educatieve ruimte fungeren. Na school en in de vakanties zal het volop gebruikt gaan worden om af te spreken met vriendjes, om dorpsevenementen te laten plaatsvinden en waar iedereen van jong tot oud elkaar dagelijks ontmoet. Buiten schooltijd zal het Kindpark voor sportlessen worden gebruikt door Sporthal de Burcht en ook de kinderen van de opvang De Kinderburgt zullen hier gebruik van maken. Tenminste, als we samen genoeg geld inzamelen!

De eerste donaties zijn al binnen, doe ook mee!

Doe ook mee! Start je eigen inzamelactie of geef direct jouw bijdrage op: crowdfundingvoornatuur.nl/kindparkboekel. Samen zorgen wij dat onze wensen uitkomen!

Wil jij als ondernemer een bijdrage geven voor de realisatie van het schoolplein van Kindpark Boekel? Stuur dan een mail naar info@schoolpleinadvies.nl en ontvang een brief met sponsorinformatie. Doneren via het crowdfundingplatform behoort ook tot de mogelijkheden.