Subsidies & Fondsenwerving

U heeft al enige tijd plannen om de buitenruimte van de school te verbeteren, maar heeft voor deze plannen nog niet voldoende budget. Schoolpleinadvies helpt u met advies, samenstellen van een projectplan, fondsenwerving, lobby voor samenwerking met lokale overheid, aanvragen van subsidies, sponsoring en crowdfunding, zodat dromen voor het schoolplein waargemaakt worden.

 

Voorwaarden voor succes:

Om voor specifieke financieringsmogelijkheden in aanmerking te komen dient uw project aan een aantal voorwaarden te voldoen. In een kennismakingsgesprek kan uw project worden getoetst op voorwaarden die van belang zijn.

 

Communicatie van uw project:

Om draagvlak en aandacht te krijgen voor uw project is het belangrijk kleine en grote successen te vieren en deze te communiceren naar de buitenwereld. Schoolpleinadvies ondersteunt hierbij door het opstellen van o.a. persberichten, berichtgeving in lokale pers en sociale media. Ook voor de organisatie van een buurtbijeenkomst of benaderen van sponsoren bent u bij Schoolpleinadvies aan het juiste adres.

 

Ga ook aan de slag met uw buitenruimte en neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via info@schoolpleinadvies.nl.

Inrichting klimaat adaptieve en educatieve buitenruimte Dr. H. Bavinckschool – Dordrecht – Zuid Holland

Procesbegeleiding – Begeleiding ontwerpproces – Lobby richting gemeente – Fondsenwerving en subsidies

Procesbegeleiding Kindpark Boekel – Boekel – Noord Brabant

Vanwege de gezamenlijke nieuwbouwplannen van OBS de Uilenspiegel en Kindcentrum de Regenboog diende de gehele buitenruimte volledig heringericht te worden.

Optimalisatie schoolplein Kindcentrum de Raagten – Beek en Donk – Noord Brabant

Optimalisatie van het schoolplein voor rust, veiligheid, buitenlessen en meer speelplezier op het schoolplein - Begeleiden en organiseren van certificering maatwerk speelheuvel