< terug naar het nieuws overzicht

Groen-Blauwe Rosatuin Den Haag officieel geopend!

Wij zijn verheugd om met jullie te delen dat de prachtige nieuwe Groen-Blauwe Rosatuin rondom Rosa Basisschool in Den Haag is geopend🎉 Van een stenig plein naar een Groen-Blauwe tuin. Een avontuurlijk terrein, met ruimte voor educatie, klimaatadaptatie en ontmoeting tussen jong en oud.

🏫 Wat maakt dit nieuwe schoolplein uniek?
Het biedt niet alleen ruimte voor spelen, maar ook voor educatie, klimaatbewustzijn en ontmoeting. Met de centrale ligging in de stad, maakt dit groene educatieve plein het verschil en is een waardevolle toevoeging voor de hele gemeenschap.

🤝 Samen Sterk!
Dit nieuwe schoolplein is tot stand gekomen door een prachtige samenwerking en participatie van leerlingen, Team Rosaschool, Laurentius Stichting, Pinky Peuteropvang, ouders, omwonenden, Duurzame Wijkactie Gemeente Den HaagRabobank, Ouderraad, Fonds 1818Provincie Zuid-HollandHoogheemraadschap van DelflandIVN, Instituut voor natuureducatieZANDRAKET Natuurspeelplaatsen en Schoolpleinadvies.

💚 Dank aan alle betrokkenen!
Met ongelooflijke inzet, steun van subsidies en fondsen is het mogelijk gemaakt om deze droom te verwezenlijken. Samen hebben we de klimaatvriendelijke Rosatuin gecreëerd. Een plek die uitnodigt tot spelen, leren en ontmoeten. Trots kijken we terug op deze reis en zijn blij dat we samen deze positieve verandering hebben kunnen bewerkstelligen.
Laat het genieten beginnen!

🌱🌿🌳 #GroenBlauwSchoolplein #DenHaag #SamenSterk #DromenVerwezenlijken
🙌 Trots op onze rol!