< terug naar het nieuws overzicht

Hoe kunnen schoolpleinprojecten worden voortgezet in coronatijd?

Ook al is het stil op het schoolplein in deze coronatijd, het onderwijs zit zeker niet stil. Leerkrachten zetten alles op alles om het onderwijs in de thuissituatie te laten doorgaan. Knap hoe bestuurders, directies, leerkrachten, onderwijsondersteuners, ouders, pedagogisch medewerkers maar ook zeker de kinderen hier flexibel mee omgaan. Hulde aan iedereen hiervoor!

  • Heeft jouw school of schoolbestuur al plannen voor de buitenruimte rondom school, ook al zijn deze plannen nog maar heel pril of juist vergevorderd?
  • Dient er een ontwerp gemaakt te worden of aanvullende financiën geregeld te worden met bijvoorbeeld subsidies of fondsenwerving?
  • Wil je aan de omgeving communiceren wat je plannen zijn en betrokkenheid creëren hiervoor?
  • Heb je hier op dit moment zelf geen tijd voor, maar zou je toch graag voortgang willen zien hierin?

Bel of mail Schoolpleinadvies.nl, zodat plannen toch opgepakt kunnen worden.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 06-14192463. Via de mail kun je ons benaderen op info@schoolpleinadvies.nl

Samen kunnen wij ervoor zorgen dat de kinderen straks toch op een vernieuwd schoolplein samen kunnen buiten spelen en leren, zodra de scholen weer open gaan. Ter inspiratie zijn een aantal afbeeldingen toegevoegd aan dit bericht.

Laten we in contact blijven met elkaar.

Uiteraard houdt ook Schoolpleinadvies zich aan de richtlijnen volgens RIVM. Overleg en communicatie kan digitaal gedaan worden. Mocht een bezoek ter plaatse nodig zijn, dan wordt er gepaste afstand gehouden. 

Met vriendelijke groeten,

Marianne Greenall – Projectregisseur Schoolpleinadvies