< terug naar het nieuws overzicht

Klimaatkrachtig Delfland heeft Schoolpleinadvies.nl als partner in haar netwerk opgenomen.

Klimaatkrachtig Delfland heeft Schoolpleinadvies.nl als partner in haar netwerk opgenomen. Wij van Schoolpleinadvies.nl ontzorgen op het gebied van het inspireren van scholen voor het aanpassen van hun schoolpleinen naar een groen en blauw schoolplein dat geheel gericht is op een klimaat vriendelijke omgeving.

Schoolpleinadvies.nl ondersteunt op het gebied van procesbegeleiding, helpt bij aanvragen van subsidies en fondsen en helpt zelfs mee met (kinder)participatie.

Om buitenruimte leefbaarder te maken en te houden voor mens en natuur zijn groenblauwe schoolpleinen en speelplekken nodig. Zo krijgen de kinderen van de toekomst de kans om op te groeien en te bewegen in de natuur. Dit heeft een positief effect op hun gezondheid, sociale- en emotionele ontwikkeling. Daarnaast creëert Schoolpleinadvies kansen voor buitenlessen en groeien kinderen op tot duurzame volwassenen.

Wil je meer weten over Klimaatkrachtig Delfland, kijk op klimaatkrachtig.nl/netwerk/schoolpleinadvies.

#groenblauwschoolplein, #klimaatkrachtigdelfland #groenschoolplein, #buitenlerenisleuker, #kinderparticipatie, #samenwerkenaaneenmooierewereld